Cookies help us delivering our services on https://fundraise.medecinsdumonde.be. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

P&V Group - Ruben Reyntiens

by Ruben Reyntiens

140 €

raised so far. Fundraising target 200 €

70%

3
days left

2

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Blog
Comments

Dit jaar onderneem ik een speciale actie. Ik loop de Antwerp 10 Miles voor Dokters van de Wereld! Dit is een mooie, sportieve uitdaging maar eerst en vooral een persoonlijk engagement!

Mijn doel is om sponsors te vinden die mij helpen om het nodige geld in te zamelen. Dit jaar wensen de lopers van Dokters van de Wereld 10.000€ in te zamelen. Dit bedrag komt overeen met 1.000 medische consultaties die gratis gegeven worden in de centra van Brussel en van Antwerpen. Ben je bereid om samen met mij dit doel te bereiken? Je gift wordt onmiddellijk en volledig naar Dokters van de Wereld overgeschreven en gaat integraal naar hun projecten.

Het is enkel dankzij de steun van jullie dat ik mijn doel zal kunnen bereiken. Doe een gift aan Dokters van de Wereld en help ze in hun strijd voor de toegang tot medische zorg voor de meest kwetsbare mensen.

Alvast hartelijk bedankt voor je steun!

Goed om te weten: vanaf een gift van 40€ krijg je een fiscaal attest.

Tot binnenkort!

See all

25/04/2019

Ann Van Rompaey

40 €

18/03/2019

P&V Group (P&V Group)

100 €

See all

Add a new comment

See all

Doctors of the World is an international human rights organization providing emergency and long-term medical care to vulnerable people, wherever they are.
Discover more at https://doctorsoftheworld.org