By continuing your navigation on https://fundraise.medecinsdumonde.be you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

P&V Groep - Mathieu Van de Meerssche

by Mathieu Van de Meerssche

€ 160

raised so far. Fundraising target € 200

80%

22
days left

3

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Blog
Comments

Dit jaar heb ik beslist om een speciale actie te ondernemen: de 10 Miles van Antwerpen lopen voor Dokters van de Wereld! Het is een mooie sportieve uitdaging maar eerst en vooral een persoonlijk engagement!

Mijn doel is om sponsors te vinden die mij zullen helpen geld in te zamelen. Dit jaar wensen de lopers van Dokters van de Wereld 6.000€ in te zamelen. Dit bedrag komt overeen met 600 medische consultaties die gratis gegeven worden in de centra van België. Ben je bereid om samen met mij dit objectief te bereiken ? Je gift zal onmiddellijk en volledig aan Dokters van de Wereld overgeschreven worden.

Het is enkel dankzij de steun van elke onder jullie dat ik mijn doel zal kunnen bereiken. Doe een gift aan Dokters van de Wereld en help ze in hun strijd voor de toegang tot medische zorg voor de meest kwetsbare mensen.

Alvast hartelijk bedankt voor je steun!

Goed om te weten: vanaf een gift van 40€ krijg je een fiscaal attest.

Tot binnenkort!

See all

03/20/2023

Van Overmeeren Ludovic

€ 40

Succes Mathieu!

03/08/2023

Catherine Vigneron

€ 20

Bedankt voor de zeer gewaardeerde hulp , groeten, Cathy

01/25/2023

P&V Group

€ 100

See all

Add a new comment

See all

Doctors of the World is an international human rights organization providing emergency and long-term medical care to vulnerable people, wherever they are.
Discover more at www.medecinsdumonde.be or www.doktersvandewereld.be