Cookies help us delivering our services on https://fundraise.medecinsdumonde.be. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

Multipharma - Steven Boers

by Steven Boers

145.60 €

raised so far. Fundraising target 200 €

72%

project
over

3

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Blog
Comments

Dit jaar heb ik beslist om een speciale actie te ondernemen: 20km door Brussel lopen voor Dokters van de Wereld! Het is een mooie sportieve uitdaging maar eerst en vooral een persoonlijk engagement!

Mijn doel is om sponsors te vinden die mij zullen helpen geld in te zamelen. Dit jaar wensen de lopers van Dokters van de Wereld 20.000€ in te zamelen. Dit bedrag komt overeen met 2.000 medische consultaties die gratis gegeven worden in de centra van Brussel en van Antwerpen. Ben je bereid om samen met mij dit objectief te bereiken ? Je gift zal onmiddellijk en volledig aan Dokters van de Wereld overgeschreven worden.

Het is enkel dankzij de steun van elke onder jullie dat ik mijn doel zal kunnen bereiken. Doe een gift aan Dokters van de Wereld en help ze in hun strijd voor de toegang tot medische zorg voor de meest kwetsbare mensen.

Alvast hartelijk bedankt voor je steun!

Goed om te weten: vanaf een gift van 40€ krijg je een fiscaal attest.

Tot binnenkort!

See all

17/05/2019

Multipharma 447

10.60 €

02/05/2019

Multi Pharma (Multipharma)

100 €

25/04/2019

Steven Boers

35 €

See all

Add a new comment

See all

Doctors of the World is an international human rights organization providing emergency and long-term medical care to vulnerable people, wherever they are.
Discover more at https://doctorsoftheworld.org