By continuing your navigation on https://fundraise.medecinsdumonde.be you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

de processie van Echternach

€ 2,260

(and € 50 of pledges)

raised so far. Fundraising target € 1,500

150%

Project
over

42

donations

Donate

Team complete

Share this fundraising page

Project
Team
Donations
Blog
Comments

Wat zijn Doc'Riders dus? Welnu, het is een avontuur voor gewone mensen, mensen zoals jij en ik, die besloten hebben een buitengewone sportieve uitdaging aan te gaan: om 100 km te fietsen in minder dan 12 uur, in teams van 4, waarbij elk teamlid het hele fietspad fietst afstand en zonder hulp!

 

En wat is het doel? Om de actie van Artsen van de Wereld te ondersteunen - Medecins du Monde in België en in de rest van de wereld. Doc'Riders is niet alleen een sportieve uitdaging, het is ook een uitdaging voor solidariteit. We hebben toegezegd om voor aanvang minstens € 1500 aan donaties te verzamelen. Doctors of the World is een NGO die ongelooflijk werk verricht en we zijn er trots op het te steunen! U kunt aan de onderkant van de pagina zien wat Doctors of the World kan doen met € 1.500 aan donaties.

 

Dus nu heb je het, we hebben je nodig om deze donaties te verhogen. We rekenen op jou! Steun ons team door nu direct uw donatie te doen aan Doctors of the World op deze pagina (klik op de grote oranje knop naast de foto!). Uw gift gaat rechtstreeks naar Doctors of the World via een 100% veilige transactie.

 

En aangezien Dokters van de Wereld een erkende organisatie is, zult u profiteren van belastingvermindering gelijk aan 45% van uw gift! Dus een gift van € 100 kost je eigenlijk € 55.

 

Bij voorbaat dank voor uw vrijgevigheid!

See all
 • 01/29/2021

  hilde dierckx

  Teamcaptain
  (Team creator)

 • 01/29/2021

  geert detombe

  Teamlid

 • 01/29/2021

  johan Van schoorisse

  Teamlid

 • 02/04/2021

  michel rotsaert

  Teamlid

See all

01/29/2021

Renea Brown

€ 20

01/29/2021

Geert Detombe

€ 40

See all

Add a new comment

See all

Doctors of the World is an international human rights organization providing emergency and long-term medical care to vulnerable people, wherever they are.
Discover more at www.medecinsdumonde.be or www.doktersvandewereld.be